• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

El miracle del Cros

Categories: Noticies

Són les 6h i sona el despertador. A moltes llars del barri i a algunes de fora de Sants, i fins i tot de Barcelona, una persona es lleva, es dutxa, es vesteix i esmorza ràpid. No és fàcil matinar en un diumenge, però ho farà. Buscarà la seva armilla reflectant i es dirigirà cap a la Rambla de Brasil. Són tot eixam fluorescent format per tot tipus de persones: jubilats, gent gran, joves, adolescents i fins i tot nens

Hi ha molta feina per fer: moure tanques, preparar gots de xocolata, tenir apunt dorsals i records, tallar carrers per tal que els corredors puguin córrer tranquils… i en acabat recollir-ho tot. Una feinada que no es podria fer si no fos per que tots aquests voluntaris dedicaran un matí del seu dia de descans a que el Cros surti perfecte, sense que hi hagi cap empresa al darrera ni cap club ni cap afany de lucre.

Per què ho fan? Quina recompensa tindran? Doncs a banda d’un record de l’edició i d’un dinar cada cinc anys, la recompensa veritablement gran és una altre. Formar part d’un esdeveniment popular i fer una cosa pel simple fet de fer-la, per fer barri, per teixir complicitats amb d’altres veïns i veïnes que si no fos pel Cros possiblement no coneixerien.

Per això demà, quan sortiu a córrer, a intentar millorar les vostres marques o potser només a compartir una bona estona amb els vostres amics, podeu pensar en l’Àlvar Puig, l’Àstrid Cardelús, el Carles Manzano, el Jordi Blázquez, el José Piedra, la Judit Blázquez, la Justa Bosque, la Laura Garcia, la Manolita Gómez, la Mari Pili Torres, la Merche Torres, la Maria Piedra, la Marta Gil, el Sebastià González, la Tere González, la Mireia Grafià, la Marisa Grafià, l’Òscar Garcia, la Pili Peris, el Ricard Lorente, la Rosa Colet, el Ginés Ros, la Rosa Molina, el Jordi Monreal, el Joan Esteve, la Mercè Mira, l’Isa-Duran, el Luis, la Maica, el Rubén Blázquez, la Sali Martín, la Sara Piedra, la Yoli González, el Paco, la Paqui Cañes, el Jesús Andreu, el Miquel Àngel, el Jotas, el Roger Serrano, el Perdi, la Conchi Anales, la María José Giralt, el Pol Bellón, l’Agustí Giralt, la Rosa Rico, l’Eva Ibañez, la Carme Illa, l’Eugeni Giralt, el Pau Giralt, la Irene Giralt, el Joan Noguera, el Marc Noguera, la Núria Noguera, l’Alex García, la Mireia Rodon, el Xavier Miró, el Lluís Miró, la Sagrario Llamas, el Carles Julve, l’Aniceta Puyal, el Pepo Mediavilla, el Tomàs González, la Mª Cinta Bertomeu, la Myrna Mates, la Núria Vinyoles, la Dolors Marin, la Dolors Ramos, la Núria Alcalà, la Manoli, Carme Roman, la Belen Ramos, l’Elena Fernández, l’Albert Garcia, la Marta Turull, l’Albert Esteve, la Mercè Corbera, la Laia Esteve, la Bet Esteve, el Jaume Torne, l’Esther Martin, el Pepe Vidal, l’Alba Vidal, el Jordi Colomer, la Joana Maymar, la Cristina Colomer, el Victor Peña, la Marta de San Nicolás, la Mireia de San Nicolás, l’Ignasi Candela, l’Ivan Ortiz, la Lydia Villena, la Núria Piñol, el Marc Sanz, el Sergi Sanz, la Mercè Feliu, la Núria Marcos, la Vanessa Bretxa, la Marta Martori, el Joan Manel Parisi, el David Turull, l’Ona Esteve, el Salvador Gascón, l’Alicia Rami, el Jaume Pastallé, la Rosa Iserte, la Montserrat Nolla, el Víctor, el Jordi, el Juan, el Jordi, la Montse, la Mireia, l’Alba, el Mario, la Rosi, el Paco, la Rosa, la Neus, el David, la Carme, l’Anna Puig, el Paco Uviña, la Maria Marco, l’Assumpta Salvador i la Tània Hernando i 40 companys més de Voluntaris 2000, ja que un any més ho faran possible.