Categories
Uncategorized

42è Cros Popular de Sants, 9 de maig de 2021

Després de mesos d’incerteses… El 42è Cros Popular de Sants torna a estar en marxa! Si la situació sanitària ho permet la cursa tindrà lloc el diumenge 9 de maig.

Han sigut mesos de feina i d’espera per poder tenir els permisos per recuperar l’edició del 2020 amb totes les condicions sanitàries. Mesos durant els quals, per si fos poc, vàrem perdre el servidor on s’allotjava la web del Cros en un incendi, perdent gran part de la informació, però estem contents de ser aquí de nou.

Serà una edició diferent en que hem hagut d’aplicar un seguit de canvis que permetin minimitzar els riscos, adaptant la cursa a les mesures sanitàries. Canvis que també permetin el sosteniment econòmic, i sobretot personal, d’una cursa organitzada amb persones voluntàries.

La cursa

Els 42è Cros serà una cursa de 5 quilòmetres, que es disputarà principalment, a un circuit per la carretera de Sants. Per garantir mesures de distanciament entre corredors la cursa també reduirà el límit fins a les 850 persones i es disputarà en 2 sèries diferents, la primera amb sortida a les 9h i la segona a les 9’30h. Dins d’aquestes dues tandes es faran sortides de 5 corredors, cada cinc segons. Us convidem a llegir el reglament de la cursa on es detalla el tot el funcionament.

Enguany no podrem celebrar el Petit Cros i La Centpeus i també hem hagut d’eliminar activitats tant lligades a la nostra cursa com la xocolatada. La reducció d’ingressos provinents de patrocinis també ens ha obligat a renunciar a les samarretes. Esperem que tot això sigui un parèntesi per tornar l’any vinent als carrers amb una edició per a tots i totes tal i com voldríem.

La recollida del dorsal

Es podrà recollir el dorsal del Cros al Casinet d’Hostafrancs, al carrer del Rector Triadó 53, entrant pel pati.

Divendres 7 de maig de 14’30 a 20’30h

Dissabte 8 de maig de 10 a 14’30h i de 16’45 a 20’45h

No es farà entrega de dorsals el diumenge de la cursa

Enguany, a causa de la caiguda d’ingressos per patrocinis no hi haurà samarreta, però si que hi haurà un mascareta del Cros per a totes les persones que finalitzin la cursa.

Gràcies a tots i totes per la confiança i per seguir fent gran el Cros!