• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

Podologia Sants al Fira Cros

Categories: Noticies

LOGO (2) (1)

Aquest any, Podologia Sants realitzà anàlisis de l’empremta plantar en estàtica i dinàmica als corredors de la Cros Popular de Sants.

L’estudi de l’empremta plantar és una de les fases de l’anàlisi biomecànic, que consisteix en capturar l’empremta plantar en dinàmica i en estàtica i, mitjançant un sistema informàtic amb plataforma de pressions, registrem les principals fases de la trepitjada i les analitzem.

Amb aquest estudi de l’empremta plantar us podrem orientar sobre si cal fer una anàlisi biomecànic més complet. L’objectiu de l’anàlisi biomecànic és valorar el moviment i la posició de les extremitats inferiors durant la marxa. En alguns casos, aquests es donen de manera anormal i poden provocar diverses patologies al peu amb conseqüències en altres nivells del cos humà. Mitjançant l’anàlisi biomecànic, podem diagnosticar i avaluar el tractament més adequat per restablir la funció del peu i així millorar el pronòstic en l’eliminació dels símptomes que presenta el pacient.

L’estudi biomecànic està dirigit a tots els pacients que ho necessiten, és una prova senzilla, indolora i no requereix cap preparació prèvia. És especialment interessant per a les persones que practiquen esport, donat que al realitzar aquest estudi es poden detectar i evitar possibles lesions a les extremitats inferiors. Avui en dia, gràcies a la millora en els nostres hàbits de vida i salut, ens trobem davant un important col·lectiu d’esportistes. A Podologia Sants estem a l’avantguarda de les últimes tecnologies en procediments per prevenir i/o tractar lesions dels atletes i aficionats, ajudant a optimitzar l’exercici mentre es minimitzen les lesions.

¡Us esperem!