• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

A punt de tancar-se les inscripcions per internet

Categories: Noticies

El Cros Popular de Sants està apunt d’arribar als 1500 corredors, que és el límit de la nostra cursa. Si encara no us heu apuntat us recomanem que ho feu el més aviat possible. Per tal de poder gestionar bé les darreres inscripcions primer es tancarà la inscripció per internet, així que és possible que si trobeu tancada la pàgina de atletisme.com encara pogueu apuntar-vos a Cotxeres de Sants.

Tots els que estigueu apuntats podreu recollir les vostres samarretes el dissabte anterior a la cursa, el dia 30, a la paradeta que el Club Camins Esportius de Sants muntarem a l’Estació de Sants de 16’30 a 21h. Tots els que vingueu rebreu un obsequi gentilessa de la farmacia de l’Estació i de la marca Aquilea, amb productes que de ben segur us ajudaran per a l’esforç de diumenge. Si dissabte no us és possible encara tindreu temps el diumenge si us apropeu fins al punt de sortida amb temps suficient.

Enguany el Cros també contarà amb novetats destacables al llarg del seu recorregut gràcies a la col·laboració de Gatorade.

Tots aquells que us apropeu el dia de la cursa i no sigueu corredors podreu gaudir de l’espectacle, que enguany animaran els Diables i Tabalers de Sants.