• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

Informació del 38è Cros

Categories: Noticies

El dia 1 de setembre comencen les inscripcions on line per al 38è Cros Popular de Sants, que es disputarà el diumenge 20 de novembre.

Us adjuntem la informació sobre les diverses curses i activitats que formen el Cros.

El Petit Cros – Cursa de 600 metres per als corredors de 0 a 6 anys. La sortida es donarà a les 9’30h . Inscripció gratuïta a Cotxeres de Sants o enviant les dades del corredor a crospopulardesants@gmail.com
La Centpeus – Cursa de una milla per als corredors de 7 a 14. La sortida es donarà a les 9’40h. La inscripció costa 3 euros i la podreu fer a la pàgina Championchip.cat. Recordeu que és una prova controlada per xip i que cal recollir-lo abans de la cursa.
Cros Especial de 800 metres – Prova adaptada a corredors amb discapacitat psíquica. La sortida es donarà a les 11’15 h a la Rambla Brasil amb Avinguda Madrid. Inscripció gratuïta.
Cros Especial de 1’5km – Prova adaptada a corredors amb discapacitat psíquica. La sortida es donarà al carrer de Tarragona a Consell de Cent i es disputarà en paral·lel al Cros. Inscripció gratuïta.
Cros Popular de Sants – Cursa de 10 km. La sortida es donarà a les 10h. La inscripció costa 12’50 euros per als corredors amb xip i 14’50 euros per als corredors sense xip.

Inscripcions
A partir del 1 de setembre us podreu inscriure a la web Championchip.cat  i a partir del 24 d’octubre també us podreu inscriure presencialment a les Cotxeres de Sants, a la carretera de Sants 79.

Les inscripcions finalitzaran quan s’arribi als límits que estableix el reglament o bé el 17 de novembre. En cap cas es faran inscripcions el mateix dia de la prova.

El Cros disposa d’una assegurança per als corredors inscrits a la cursa.

Prova controlada per xip

El xip es lliurarà el mateix dia de la prova a partir de les 8,30h prèvia presentació del justificant d’inscripció. A la prova es pot fer servir el xip groc per part d’aquells corredors que el tinguin.

El dorsal i la samarreta

El dorsal i la samarreta es podran recollir el dissabte previ a la cursa a l’estació de Sants de 16h a 21h.

El mateix dia de la prova a partir de les 8’30h a la rambla de Brasil, prèvia presentació del justificant d’inscripció.

Xocolatada

Acabada la cursa hi haurà coca i xocolatada a la rambla de Brasil per als corredors que hagin finalitzat la prova.

8è FotoCros

Podeu participar al concurs fotogràfic del Cros enviant, com a màxim 3 fotografies de la Cursa, a crospopulardesants@gmail.com podreu consultar aquí les bases del concurs. El jurat del premi estarà format per membres de AFOSANTS

Cros Solidari

Enguany col·laborem amb l’ONG Mujeres Burkina. Per això durant el dia del Cros hi haurà instal·lat un punt de recollida de material esportiu a la Rambla de Brasil.

Aquesta associació té com a objectiu principal l’ajuda a les dones de Burkina Faso que a causa de situacions de viduïtat, abandó o malaltia viuen precàriament.

I té com a finalitats generals la realització d’accions i projectes de cooperació al desenvolupament, el suport i promoció dels drets humans, i l’establiment de xarxes de solidaritat i ajuda social. Al seu torn, constitueixen finalitats de l’associació la realització d’accions i programes d’informació, foment del voluntariat i sensibilització social.

Descobriu que podem arribar a fer amb el Cros Solidari.

Consultes

Per qualsevol consulta cal que contacteu amb l’organització a crospopulardesants@gmail.com