• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

Camí del 40è Cros Popular de Sants

Categories: Noticies

Ja s’ha acabat el 39è Cros Popular de Sants i des de l’organització volem donar les gràcies a tots els que feu possible aquesta cursa, a les persones que veniu a còrrer i també a totes les persones que oferiu el vostre temps lliure per tal que any rere any, i ja ens apropem als 40, el Cros segueixi sent, per sobre de tot una gran família.

Compartim a continuació algunes de les darreres informacions d’aquesta edició.

Els resultats

Resultats de la cursa de 10 quilòmetres

Resultats de la Milla

La Festa del Vídeo

Recordeu que encara ens queda una cita a tots plegats, la festa del vídeo,  que tindrà lloc el 16 de desembre a la sala d’actes de les Cotxeres de Sants (entrant per la plaça de Bonet i Muixí) .

Una gran trobada on molts dels que participem del Cros ens trobem i compartim una bona estona descobrint el vídeo de la present edició i on també es reparteixen els premis per categories i es descobreix la foto guanyadora del Foto Cros, foto que es convertirà en la imatge de l’any vinent.

Enguany durant la Festa del Vídeo també farem recollida de material esportiu per El Cros Solidàri.

El Foto Cros

Si heu fet fotografies del Cros ara és el moment d’escollir les millors i presentar-les al 9è Concurs FotoCros podeu guanyar un premi i convertir la vostra fotografia en la foto de l’any vinent.

Reportatge fotogràfic

En els propers dies també compartirem amb vosaltres un reportatge fotogràfic de la cursa.