• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

Concurs de fotografia

Categories: Noticies

El Club Camins Esportius de Sants convoca el sisè concurs fotogràfic “Fotocros”.
Bases
1 – Temàtica – Les fotos presentades hauran d’estar relacionades amb el 36è Cros Popular de Sants i ser realitzades durant l’esdeveniment.
2 – Presentació – Els participants podran presentar un màxim de tres fotografies per persona. El termini de presentació finalitza el dia 31 de desembre del 2014.
Les fotografies es podran entregar de les següents formes:
-Entrega per correu electrònic – Les fotos es podran enviar al correu electrònic crospopulardesants@gmail.com 
Caldrà adjuntar les dades personals del participant: nom, cognom, adreça, telefon de contacte i correu electrònic.
-Entrega en persona – Les fotos es podran entregar en persona a la secretaria del Secretariat d’Entitats, a Cotxeres de Sants. Caldrà que vagin dins d’un sobre on a l’exterior indicarà “Fotocros” i el nom de la fotografia. Les fotos entregades en persona hauran de fer una mida de 20×25.
A l’interior també cal incloure les dades del concursant: nom, cognom, adreça, telefon de contacte i correu electrònic.
3 – Originalitat de l’obra – Les fotografies presentades hauran de ser obra de la persona que les entregui.
4 – Drets d’autor – L’autor no perdrà els drets sobre la seva fotografia, però el Club Camins Esportius de Sants es reserva el dret de fer servir les imatges presentades per al propi us del Cros Popular de Sants. 
5 – Exposició – En funció de les possibilitats el Club Camins Esportius de Sants es compromet a exposar una selecció de les millors fotografies presentades públicament. 
6 – Premi – L’autor guanyador del concurs rebrà un trofeu, un tiquet per adquirir material fotogràfic i la seva foto serà l’escollida per representar el Cros Popular de Sants en la seva propera edició. El premi s’entregarà el dia del passi del vídeo.
 
7 – Jurat – El jurat que decidirà la foto guanyadora serà extern al Club Camins Esportius de Sants i serà escollit entre professionals del món de la fotografia.
8- El concurs es podrà declarar desert si el jurat així ho decideix.