• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Cros solidari

El Cros és una cursa popular organitzada gràcies al veïnat i a moltes entitats de Sants que treballen voluntàriament sense cap objectiu lucratiu. Per aquest motiu els guanys que s’obtenen es dediquen a la prova i als serveis que s’ofereixen a corredors i corredores.

Des de fa uns anys a aquesta vesant popular hem volgut sumar-hi una tasca solidària, col·laborant econòmicament i donant a conèixer entitats i persones que treballen per gent que, probablement, no ha tingut les mateixes possibilitats que nosaltres.

A continuació us presentem les iniciatives que des del Cros Solidari i en col·laboració amb diverses entitats hem anat realitzant.


-Campions en solidaritat (2016)

Segur que tots plegats acumuleu samarretes tècniques de moltes curses com la nostra o d’altres productes esportius que s’acumulen als armaris ocupant lloc i agafant pols. Elements que podrien tenir una segona vida en mans de gent que en trauria un bon profit. Un any més, gràcies a l’Associació Dones Burkina, farem una recollida de tots aquest materials el 20 de novembre a la Rambla de Brasil. Ajudeu-nos i convertiu-vos en Campions en Solidaritat!

cros-solidari-2016-web

 

 

 

 

 

 

 

 


-La Cursa més important (2015)

Hi ha curses en les que cal que correm molt per millorar les nostres marques. Per exemple en la lluita contra malalties infeccioses com el VIH o la tuberculosi. Per això aquest any el Cros Solidari, a través de l’Associació dels Indians del Guinardó, col·laborarà en el projecte que la Fundació Vicenç Ferrer està realitzant a la India, a Andhra Pradesh.

Però com a corredors també ens podeu fer un altre cop de ma en el Cros Solidari. El dia de la cursa a la Rambla de Brasil trobareu una parada on els Indians del Guinardó recolliran aliments embassats.

L’Associació  Dones Burkina, com l’any passat recollirà material esportiu en bon estat per donar-li una segona vida a l’Àfrica. Si teniu samarretes, malles i calçat que no feu servir el podreu portar el dia de la cursa a la Rambla de Brasil. (vídeo)

Des del Cros també volem donar tot el nostre suport a la Transplant Run la cursa de 5 km en pro del col·lectiu de pacients trasplantats, que tindrà lloc el 15 de novembre.


– Quilos de solidaritat! (2014) 

Enguany tornarem a col·laborar amb el grup de Cáritas de la Parròquia de la Mare de Déu dels Dolors. El dia de la cursa podeu participar a la col·lecta d’aliments al punt que hi haurà a la Rambla de Brasil.

També recollirem material esportiu per l’Associació Dones Burkina. Podeu portar samarretes, malles o calçat esportiu en bon estat a l’estand que tindrem a la Rambla de Brasil.


– Taula per 260 (2013)

Els corredors del Cros Popular de Sants van aportar 300 kg d’aliments per al banc d’aliments del grup de Cáritas de la Parròquia de la Mare de Déu dels Dolors que treballa recollint aliments per a les famílies amb necessitats al barri de Sants. El Club Camins Esportius de Sants també va donar 1.000 euros a l’entitat. 


– Posa sostre a Barcelona (2012)

El corredors del Cros Popular de Sants van aportar 260 euros a la Fundació Arrels, que treballa fent projectes al servei de les persones que viuen al carrer. Podeu col·laborar encara entrant aquí.


– El Cros Contra la Fam (2011) 

Els Cros Solidari es va dedicar en la seva primera edició a Acció Contra la Fam, una ONG que treballa contra la desnutrició infantil. Els 399 euros recaptats van servir per pagar tractaments mèdics en els casos de desnutrició infantil. Podeu col·laborar encara entrant aquí.