• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

Darreres informacions 34è Cros Popular de Sants

Categories: Noticies

Tot està apunt pel 34è Cros Popular de Sants, per això us volem donar les darreres informacions.

– La recollida de pitralls i samarretes serà dissabte a partir de les 16h a l’Estació de Sants a l’stand del Cros. Si veniu tindreu un detall de la Farmàcia de l’estació. Si no podeu venir també ho podreu fer el dia de la cursa a la sortida, a la rambla Brasil. En aquest cas us recomanem que vingueu amb temps suficient per evitar cues.
-Recordeu que per causes alienes al Cros el circuit s’ha modificat lleugerament i ja no passarà per la plaça d’Espanya.
-A l’arribada a banda del record també trobareu un servei de quiropràctics ofert per Páula Arévalo i un estudi biomecànic ofert per plantillasdeportivas.es a la Rambla de Brasil a l’alçada del carrer Roger.
-També tindreu, com ja és habitual, xocolatada per tothom, coca, taronges i sucs de taronja oferts pel Mc Donalds de l’Estació de Sants.
-Si teniu fotos del Cros i voleu tenir l’oportunitat de guanyar un premi us convidem a que participeu del FotoCros enviant-nos les vostres fotos a crospopulardesants@gmail.com
-També podeu fer les vostres donacions solidàries al Cros Solidari i ajudareu a la Fundació Arrels que treballa per ajudar a la gent que no té llar. Dissabte a l’Estació de Sants també trobareu guardioles per fer les vostres donacions.
Us adjuntem el mapa de la sortida.