• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

Darreres informacions 41è Cros

Categories: Noticies

Ja falta molt poc pel 41 Cros Popular de Sants i com sempre aprofitem per recordar les darreres informacions

Recollida de samarretes i pitralls

Divendres 18 d’octubre de 16 a 21h a l’Associació de Veïns i Veïnes de Badal (carrer Daoiz i Velarde 30)

Dissabte 19 de 10’15 a 21h a laLleialtat Santsenca (carrer Olzinelles 31).

Sortida de les curses

El Petit Cros, cursa de 600 metres per a corredors i corredores de 0 a 6 anys, sortirà a les 9’30h a la rambla de Brasil a l’alçada de la plaça de Vázquez Mella.

La Centpeus, la cursa d’una milla, per a corredors i corredores de fins a 14 anys. Sortirà a les 9’40h a la rambla de Brasil a l’alçada de la plaça de Vázquez Mella.

El Cros Popular de Sants, la cursa de 10 quilòmetres sortirà a les 10h.

El Cros Especial llarg, cursa per a corredors amb discapacitat intel·lectual que es disputa dins el circuit del Cros, sortirà a les 10’30h al carrer Consell de Cent amb Tarragona.

El Cros Especial curt, sortirà a les 11’15h al carrer de Brasil amb Avinguda Madrid. Preguem que estigueu atents per fer lloc al pas dels corredors i corredores.

Serveis

Hi ha servei de Guarda-Bossa a l’avinguda de Brasil a l’alçada del carrer Melcior de Palau. I trobareu lavabos al carrer Miquel Àngel i a la plaça de Vázquez Mella.

El Cros incorporarà llebres de Pro-Am per tal que les corredores i els corredors amb els següents temps: 40, 45, 50, 55 i 60 minuts.

FotoCros

Un any més també podeu participar al concurs fotogràfic “FotoCros” enviant les vostres fotos de la cursa. Podeu consultar les bases a la web del Cros.

Cros Solidari

També us animem a participar en el Cros Solidari. Podeu portar material esportiu en bon estat a la parada de la Rambla Brasil, durant el transcurs de la cursa, per al projecte de l’Associació Dones Burkina.

El Cros + Sostenible

Aquest any al cros també estem intentant reduir l’impacte ambiental de la cursa. De moment hem aconseguit eliminar 3428 ampolles de plàstic, 1714 llaunes de refresc i el mateix nombre de gots, culleretes i tovallons. Tot el que us donarem el dia de la cursa està fet amb materials compostables, així que es pot llançar al mateix contenidor.

Com volem que aquest també sigui un compromís compartit per totes les persones que formem el Cros, tant corredores com voluntàries, volem obrir una pluja d’idees col·lectiva. Com farieu el Cros més sostenible? Us proposem contestar a aquesta pregunta per xarxes socials fent servir l’etiqueta #CrosSostenible