• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

El Cros ja corre, Sants es belluga

Categories: Noticies

El 42è Cros Popular de Sants ja està en marxa! Han sigut uns mesos de dubtes i de feina per poder presentar una edició del Cros adaptada a les actuals circumstàncies sanitàries, però per fi us ho podem anunciar. El 15 de novembre es correrà de nou el Cros Popular de Sants.

Serà una edició diferent en que hem hagut d’aplicar un seguit de canvis que permetin minimitzar els riscos, adaptant la cursa a les mesures sanitàries. Canvis que també permetin el sosteniment econòmic, i sobretot personal, d’una cursa organitzada amb persones voluntàries.

Els 42è Cros serà una cursa de 5 quilòmetres, que es disputarà principalment, a un circuit per la carretera de Sants. Per garantir mesures de distanciament entre corredors la cursa també reduirà el límit fins a les 850 persones i es disputarà en 2 sèries diferents, la primera amb sortida a les 9’30h i la segona a les 10h. Dins d’aquestes dues tandes es faran sortides de 5 corredors, cada cinc segons. Us convidem a llegir el reglament de la cursa on es detalla el tot el funcionament.

Enguany no podrem celebrar el Petit Cros i La Centpeus i també hem hagut d’eliminar activitats tant lligades a la nostra cursa com la xocolatada. La reducció d’ingressos provinents de patrocinis també ens ha obligat a renunciar a les samarretes. Esperem que tot això sigui un parèntesi per tornar l’any vinent als carrers amb una edició per a tots i totes tal i com voldríem.

Gràcies a tots i totes per seguir fent gran el Cros!