• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

El Cros Popular de Sants presenta un concurs fotogràfic

Categories: Noticies

Enguany el Club Camins Esportius de Sants convoca el Primer Concurs Fotogràfic “La foto del Cros”.

Us animeu a participar?

Bases

1 – Temàtica – Les fotos presentades hauran d’estar relacionades amb el XXI Cros Popular de Sants i ser realitzades durant l’esdeveniment.

2 – Presentació – Els participants podràn presentar tantes fotos com vulguin. El termini de presentació finalitza el dia 30 de novembre del 2009.

Les fotografies es podràn entregar de les següents formes:

-Entrega en persona – Les fotos es podran entregar en persona a la secretaria del Secretariat d’Entitats, a Cotxeres de Sants. Caldrà que vagin dins d’un sobre on a l’exterior indicarà “Concurs La Foto del Cros” i el nom de la fotografia. Les fotos entregades en persona hauràn de fer una mida de 20×25.
A l’interior també s’inclourà un sobre tancat amb les dades del concursant: nom, cognom, adreça, telefon de contacte i correu electrònic.

-Entrega per correu electrònic – Les fotos es podràn enviar al correu electrónic crospopulardesants@gmail.com

En aquest cas caldrà adjuntar un document de text amb les dades personals del participant: nom, cognom, adreça, telefon de contacte i correu electrònic.

3 – Originalitat de l’obra – Les fotografies presentades hauran de ser obra de les persones que les entreguin.

4 – Drets d’autor – L’autor no perdrà els drets sobre la seva fotografia, però el Club Camins Esportius de Sants es reserva el dret de fer servir les imatges presentades per al propi us del Cros Popular de Sants.

5 – Exposició – En funció de les possibilitats el Club Camins Esportius de Sants es compromet a exposar una selecció de les millors fotografies presentades publicament. Totes les fotografies presentades s’exposaran a la web de la cursa: www.crospopulardesants.cat

6 – Premi – L’autor guanyador del concurs rebrà un trofeu i la seva foto serà l’escollida per representar el Cros Popular de Sants en la seva propera edició. El premi s’entregarà el dia del passi del video.
 
7 – Jurat – El jurat que decidirà la foto guanyadora serà extern al Club Camins Esportius de Sants i serà escollit entre professionals del món de la fotografia.

8- El concurs es podrà declarar desert si el jurat així ho decideix.