• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

El Cros Popular de Sants s’adhereix a Corre Per la Independència

Categories: Noticies

El Cros Popular de Sants s’ha adherit a Corre per la Independència, una iniciativa de l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes.

Corre per la Independència és un circuit de curses populars amb l’objectiu de donar suport a la independència de Catalunya a la vegada que es fa una activitat física i de competició, les curses populars, molt esteses al nostre país. El circuit té un web oficial, on es concentra tota la informació relacionada: www.correperlaindependencia.cat.

Hi haurà cinc curses que puntuaran en aquesta primera edició del circuit. La primera serà el 5 de maig a Cardedeu, i la darrera el 12 d’octubre a Concabella i Agramunt (La Segarra i l’Urgell). S’establiran diferents categories, determinades pel sexe i l’edat, i al final del circuit els primers classificats de categoria rebran premis pels seus resultats. També es regalarà la samarreta del circuit a tots els corredors que hagin participat a les cinc curses.

Per tal de fer més gran el suport del món de les curses populars del nostre país, també es crearà un recull de curses que donin suport al projecte Corre per la independència, amb la intenció d’arribar al màxim nombre de curses i d’indrets del país. Les curses adherides no puntuaran al circuit però si que demostraran el seu suport mitjançant pancartes i fent difusió dels beneficis que l’estat propi comportarà al món de l’esport.

Amb aquest circuit es vol transmetre la voluntat de la ciutadania a través de l’esport i d’una activitat tan quotidiana com és córrer. Per aquest motiu, el circuit i totes les curses tenen una vocació popular, amb l’objectiu de sumar-hi el major nombre de participants que donin suport a la independència de Catalunya. El tòpic, més que mai, és una realitat: l’important no són els resultats sinó participar-hi i contribuir a expressar el sentiment de llibertat.