• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Cros Popular de Sants

  • 10:00 AM

Recorregut

 Les categories d’edat seran les següents: de 0 a 16 anys, de 17 a 19 anys, de 20 a 39 anys , de 40 a 49 anys, de 50 a 59 anys  i de 60 a anys. Consulta el reglament

 

Recordeu que, com ja és tradició, el Cros circuït del Cros està senyalitzat amb marques verdes a terra.

El Cros sortirà de la rambla Brasil amb Canonge Pibernat a les 10h. A continuació seguirà per carretera de Sants fins al carrer Munné per on tomba per seguir per l’avinguda Madrid, on arribarà al km 1.

Segueix de nou per avinguda Madrid i baixa pel carrer Vallespir on arribarà al km 2.

La cursa prossegueix pel carrer Melcior de Palau fins a la plaça de can Mantega i gira fins al carrer Joan Güell, per on baixa fins plaça de Sants. A continuació segueix per la carretera de Sants, on arribarà al km 3.

El circuït segueix per la carretera de Sants fins al carrer Arizala, per on gira cap a l’avinguda Madrid, on arriba al km 4.

La cursa baixa la rambla Brasil fins al carrer Miquel Àngel i torna a pujar per Brasil per tornar a l’avinguda Madrid de nou, on arriba al km 5.

El traçat segueix per l’avinguda Madrid, supera la plaça del Centre i arriba al carrer Berlín. Després gira per Numància on arriba al km 6.

La cursa arriba a la plaça dels Països Catalans i tomba pel carrer Enric Berges. A continuació gira per Melcior de Palau, tomba pel carrer Vallespir i més endavant pel carrer Valladolid, on es troba el km 7.

La cursa segueix pel carrer Valladolid fins arribar a Alcolea, per on tomba en direcció al Passeig de Sant Antoni. Avançant pel lateral del Passeig el circuit passa per la plaça de Joan Peiró i voreja l’Estació de Sants fins a la plaça dels Països Catalans. Després el Cros segueix pel carrer de Tarragona on arriba al km 8.

Després de Tarragona la cursa gira per Consell de Cent fins a la Creu Coberta, on arriba al km 9.

En el tram final el Cros segueix recte la Creu Coberta fins arribar a la rambla de Brasil on es troba l’arribada.