• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

III Fotocros

Categories: Noticies

El Club Camins Esportius de Sants convoca el Tercer Concurs Fotogràfic “Fotocros”. 

Bases 

1 – Temàtica – Les fotos presentades hauran d’estar relacionades amb el XXXIII Cros Popular de Sants i ser realitzades durant l’esdeveniment. 

2 – Presentació – Els participants podràn presentar un màxim de tres fotografies per persona. El termini de presentació finalitza el dia 30 de novembre del 2011. Les fotografies es podràn entregar de les següents formes: 

-Entrega en persona – Les fotos es podran entregar en persona a la secretaria del Secretariat d’Entitats, a Cotxeres de Sants, a l’atenció de Rosa Navalpotro. Caldrà que vagin dins d’un sobre on a l’exterior indicarà “Fotocros” i el nom de la fotografia. Les fotos entregades en persona hauràn de fer una mida de 20×25. A l’interior també s’inclourà un sobre tancat amb les dades del concursant: nom, cognom, adreça, telefon de contacte i correu electrònic. -Entrega per correu electrònic

– Les fotos es podràn enviar al correu electrónic crospopulardesants@gmail.com  En aquest cas caldrà adjuntar un document de text amb les dades personals del participant: nom, cognom, adreça, telefon de contacte i correu electrònic. 

3 – Originalitat de l’obra – Les fotografies presentades hauran de ser obra de les persones que les entreguin. 

4 – Drets d’autor – L’autor no perdrà els drets sobre la seva fotografia, però el Club Camins Esportius de Sants es reserva el dret de fer servir les imatges presentades per al propi us del Cros Popular de Sants.  

5 – Exposició – En funció de les possibilitats el Club Camins Esportius de Sants es compromet a exposar una selecció de les millors fotografies presentades publicament. 

6 – Premi – L’autor guanyador del concurs rebrà un trofeu, un tiquet valid per adquirir material fotogràfic i la seva foto serà l’escollida per representar el Cros Popular de Sants en la seva propera edició. El premi s’entregarà el dia del passi del video. 

7 – Jurat – El jurat que decidirà la foto guanyadora serà extern al Club Camins Esportius de Sants i serà escollit entre professionals del món de la fotografia. 

8- El concurs es podrà declarar desert si el jurat així ho decideix.