• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

Informacions del 37è Cros Popular de Sants

Categories: Noticies

Diumenge 25 d’Octubre es disputarà el 37è Cros Popular de Sants, i des del Club Camins Esportius de Sants, volem començar a explicar-vos algunes de les novetats de l’edició d’enguany.

Us adjuntem la informació sobre les diverses curses i activitats que formen el Cros.

37CrosWeb

El Petit Cros – Cursa de 600 metres per als corredors de 0 a 6 anys. La sortida es donarà a les 9’40h . Inscripció gratuïta a Cotxeres de Sants o enviant les dades del corredor a crospopulardesants@gmail.com

La Centpeus – Cursa de una milla per als corredors de 7 a 14. La sortida es donarà a les 9’45h. La inscripció costa 3 euros i la podreu fer a la pàgina Championchip.cat. Recordeu que és una prova controlada per xip i que cal recollir-lo abans de la cursa.

Cros Especial de 800 metres – Prova adaptada a corredors amb discapacitat psíquica. La sortida es donarà a les 11’15 h a la Rambla Brasil amb Avinguda Madrid. Inscripció gratuïta.

Cros Especial de 1’5km – Prova adaptada a corredors amb discapacitat psíquica. La sortida es donarà al carrer de Tarragona a Consell de Cent i es disputarà en paral·lel al Cros. Inscripció gratuïta.

Cros Popular de Sants – Cursa de 10 km. La sortida es donarà a les 10h. La inscripció costa 12 euros per als corredors amb xip i 14 euros per als corredors sense xip.

Inscripcions
Es podran fer a Cotxeres de Sants (Sants 79) a partir del 1 d’octubre o a la web Championchip.cat a partir del 1 d’agost.

Les inscripcions finalitzaran quan s’arribi als límits que estableix el reglament o bé el 22 d’octubre. En cap cas es faran inscripcions el mateix dia de la prova.

Podreu comprovar la vostra inscripció fent clic aquí.

El Cros disposa d’una assegurança per als corredors inscrits a la cursa.

Prova controlada per xip

El xip es lliurarà el mateix dia de la prova a partir de les 8,30h prèvia presentació del justificant d’inscripció. A la prova es pot fer servir el xip groc per part d’aquells corredors que el tinguin.

El dorsal i la samarreta

El dorsal i la samarreta es podran recollir el dissabte 24 a l’estació de Sants de 16h a 21h.
El mateix dia de la prova a partir de les 8’30h a la rambla de Brasil, prèvia presentació del justificant d’inscripció.

Xocolatada 

Acabada la cursa hi haurà coca i xocolatada a la rambla de Brasil per als corredors que hagin finalitzat la prova.

7è FotoCros

Podeu participar al concurs fotogràfic del Cros enviant, com a màxim 3 fotografies de la Cursa, a crospopulardesants@gmail.com podreu consultar aquí les bases del concurs. El jurat del premi estarà format per membres de AFOSANTS

Cros Solidari

Enguany amb la vostra participació estareu ajudant a l’Associació Indians del Guinardó, que col·labora en projectes de la Fundació Vicenç Ferrer. El dia de la cursa podeu col·laborar portant aliments al punt que trobareu a la Rambla de Brasil.

També col·laborem amb l’ONG Mujeres Burkina. Per això durant el dia del Cros hi haurà instal·lat un punt de recollida de material esportiu a la Rambla de Brasil.

Aquesta associació té com a objectiu principal l’ajuda a les dones de Burkina Faso que a causa de situacions de viduïtat, abandó o malaltia viuen precàriament.

I té com a finalitats generals la realització d’accions i projectes de cooperació al desenvolupament, el suport i promoció dels drets humans, i l’establiment de xarxes de solidaritat i ajuda social. Al seu torn, constitueixen finalitats de l’associació la realització d’accions i programes d’informació, foment del voluntariat i sensibilització social.

Descobriu que podem arribar a fer amb el Cros Solidari.

Per qualsevol consulta cal que contacteu amb l’organització a crospopulardesants@gmail.com