• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

Informacions sobre la recollida dels pitralls i novetats

Categories: Noticies

Ja falta molt poc per arribar al límit de participants del Cros Popular d’enguany, 1600 corredors. Per això volem aprofitar per aclarir com podeu obtenir el pitrall tots aquells que us heu apuntat per internet

 

Dissabte 29, el dia abans de la cursa, ens trobareu per la tarda de 16 a 21h a l’Estació de Sants, en una paradeta que muntarem al costat del punt d’Atenció al Client. Tots aquells que us apropeu el dissabte tindreu també un detall de la Farmàcia de l’Estació en col·laboració amb les marques Aquilea i Aboca.

 

Dissabte, si us apropeu a la paradeta del Cros de l’estació també trobareu una guardiola amb la que podreu col·laborar amb la campanya el Cros contra la fam, que organitzem enguany i en la que volem ajudar a Acció contra la fam a pagar tractaments contra la desnutrició infantil, amb una petita ajuda podràn fer molt.

 

Diumenge 30, el mateix dia de la cursa també podreu recollir el pitrall. Ho podreu fer a la paradeta que tindrem al punt de sortida i arribada del Cros, la rambla Brasil amb carretera de Sants. En aquest punt ens podreu trobar a partir de les 8’30 del matí. Recomanem que vingueu aviat per evitar aglomeracions en els moments previs a la cursa.

 

Novetats


Enguany, el dimecres després del Cros, podreu descarregar el vostre diploma a la web www.atletisme.cat i l’invitació a l’acte de presentació del video, si ens heu facilitat el vostre correu electrònic, la rebreu també per internet. Amb tots aquells que hagin guanyat alguna categoria el Cros contactarà personalment per convidar-los a recollir-la durant l’acte.

 

Us recordem també que en finalitzar la cursa de 10 quilòmetres, tindrà lloc el Cros Especial, la cursa adaptada a persones amb discapacitats psíquiques. Us demanem que en el moment en que us indiqui la gent de la organització feu espai per la celebració d’aquesta cursa, que baixa pel mig de la rambla Brasil i que finalitza a l’arribada de la cursa gran, i us animem també a donar suport a aquests corredors.