• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

Km 0, el Cros Popular de Sants

Categories: Noticies

El Cros Popular de Sants arriba a la seva 40ena edició. Aquesta és una fita que ens omple d’orgull ja que al llarg de tots aquests any han sigut moltes les persones que han dedicat el seu temps, voluntàriament, a que moltes altres persones gaudeixin d’un matí de diumenge fent barri i fent esport a la vegada.

Gràcies a totes elles, a les persones que segueixen matinant un diumenge per moure tanques, tallar carrers o repartir ampolles d’aigua i records, i gràcies als amics i familiars que, malauradament, ens han deixat el Cros és com és. Una cursa de proximitat en la que, més que batre records, volem fer amics. Una cursa que vol seguir sent quilòmetre cero.

Per celebrar-ho hem decidit organitzar una exposició que, més enllà d’explicar la història d’aquests 40 anys, vol mostrar-vos les entranyes del Cros, explicar-vos com es fa la cursa i qui hi ha darrera.

Si voleu visitar l’exposició Km 0 la podeu trobar a partir del 20 de novembre al 1 de desembre a la sala d’exposicions Lluïsa Franch de Cotxeres de Sants.

Exposició comissariada per Carme Illa i Agus Giralt.