• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

Noticies del Cros

Categories: Noticies

Fa molts mesos que no heu tingut noticies del Cros, per això volíem explicar-vos algunes noticies.

42 Cros Popular de Sants

Des de l’organització del Cros hem estat valorant els diversos escenaris que ens podem trobar a causa de la crisi sanitària ocasionada pel Covid19. La intenció és, sempre que es pugui, intentar mantenir la cursa, adaptant-la a les condicions necessàries que garanteixin la seguretat a tothom, tant per a les persones que corren com per a les que en són voluntàries.

Estem treballant per establir uns protocols que permetin fer la cursa en condicions de seguretat i que a la vegada també garanteixin la seva viabilitat econòmica i humana. Com molts sabreu el Cros és una cursa popular sense ànim de lucre, organitzada gràcies a la dedicació de molts veïns i veïnes de Sants.

En quant es pugui anirem donant més informació sobre les circumstàncies especials d’aquesta edició tant estranya. De moment però comunicar-vos que tenim data reservada, sempre a l’espera de veure com evoluciona tot. Així doncs, si tot va bé, el 42 Cros Popular de Sants es correrà el 15 de novembre.

El Cros + Sostenible

A la darrera edició del Cros vàrem impulsar un seguit de novetats per aconseguir disminuir l’impacte ambiental de la nostra cursa, especialment eliminant els plàstics d’un sol ús. Dir-vos que l’experiència del Cros ha sigut reconeguda com una bona pràctica ambiental per la xarxa Barcelona +  Sostenible.

Enguany, si l’edició 42 finalment es pot celebrar, intentarem mantenir aquestes línies d’actuació, si bé tenim clar que l’emergència sanitària pot ser que ens condicioni.

Medalla d’honor de la ciutat de Barcelona

I per últim una noticia que ens ha fet molta il·lusió. El Cros Popular de Sants ha sigut proposat a les Medalles d’honor de la ciutat de Barcelona. Ens fa molta il·lusió no només pels 42 anys de dedicació a la cursa i per les hores i hores pensant com fer una cursa cada cop millor, més inclusiva i més sostenible, sinó també per que el Cros és una cursa de tots i totes. De les persones que correu i de les persones que el feu possible amb el vostre esforç. Així doncs felicitats a tots i totes!