• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

La festa del vídeo!

Dissabte 30 de novembre celebrarem la Festa del Vídeo, una tradició del Cros que ens serveix per trobar-nos passada la cursa i descobrir el vídeo de la present edició.

Us esperem dissabte 30 a les 18’30h a la Sala d’Actes de les Cotxeres de Sants, a l’edifici que trobareu entrant des de la plaça de Bonet i Muixí.

Farem entrega de les diverses copes per categories, farem un visionat del vídeo i també descobrirem la fotografia guanyadora del FotoCros, la imatge que serà el cartell del proper any.

Acabarem la trobada amb el ja tradicional sorteig de lots i productes entre totes les persones assistents que van disputar la present edició. Finalment farem un pica pica que ens servirà per petar la xerrada i acomiadar el 41è Cros Popular de Sants.

Us hi esperem!

I recordeu que si voleu veure algunes imatges de la present edició en aquest enllaç teniu un reportatge fotogràfic de Lluc Miralles.

Darreres informacions 41è Cros

Ja falta molt poc pel 41 Cros Popular de Sants i com sempre aprofitem per recordar les darreres informacions

Recollida de samarretes i pitralls

Divendres 18 d’octubre de 16 a 21h a l’Associació de Veïns i Veïnes de Badal (carrer Daoiz i Velarde 30)

Dissabte 19 de 10’15 a 21h a laLleialtat Santsenca (carrer Olzinelles 31).

Sortida de les curses

El Petit Cros, cursa de 600 metres per a corredors i corredores de 0 a 6 anys, sortirà a les 9’30h a la rambla de Brasil a l’alçada de la plaça de Vázquez Mella.

La Centpeus, la cursa d’una milla, per a corredors i corredores de fins a 14 anys. Sortirà a les 9’40h a la rambla de Brasil a l’alçada de la plaça de Vázquez Mella.

El Cros Popular de Sants, la cursa de 10 quilòmetres sortirà a les 10h.

El Cros Especial llarg, cursa per a corredors amb discapacitat intel·lectual que es disputa dins el circuit del Cros, sortirà a les 10’30h al carrer Consell de Cent amb Tarragona.

El Cros Especial curt, sortirà a les 11’15h al carrer de Brasil amb Avinguda Madrid. Preguem que estigueu atents per fer lloc al pas dels corredors i corredores.

Serveis

Hi ha servei de Guarda-Bossa a l’avinguda de Brasil a l’alçada del carrer Melcior de Palau. I trobareu lavabos al carrer Miquel Àngel i a la plaça de Vázquez Mella.

El Cros incorporarà llebres de Pro-Am per tal que les corredores i els corredors amb els següents temps: 40, 45, 50, 55 i 60 minuts.

FotoCros

Un any més també podeu participar al concurs fotogràfic “FotoCros” enviant les vostres fotos de la cursa. Podeu consultar les bases a la web del Cros.

Cros Solidari

També us animem a participar en el Cros Solidari. Podeu portar material esportiu en bon estat a la parada de la Rambla Brasil, durant el transcurs de la cursa, per al projecte de l’Associació Dones Burkina.

El Cros + Sostenible

Aquest any al cros també estem intentant reduir l’impacte ambiental de la cursa. De moment hem aconseguit eliminar 3428 ampolles de plàstic, 1714 llaunes de refresc i el mateix nombre de gots, culleretes i tovallons. Tot el que us donarem el dia de la cursa està fet amb materials compostables, així que es pot llançar al mateix contenidor.

Com volem que aquest també sigui un compromís compartit per totes les persones que formem el Cros, tant corredores com voluntàries, volem obrir una pluja d’idees col·lectiva. Com farieu el Cros més sostenible? Us proposem contestar a aquesta pregunta per xarxes socials fent servir l’etiqueta #CrosSostenible

El Cros + Sostenible

Des de fa un temps a l’organització del Cros ens estem plantejant de quina manera podríem reduir els residus i minimitzar al màxim l’impacte ambiental que una prova com la nostra té. No és fàcil fer un canvi d’hàbits, però com estem totalment convençuts que és imprescindible hem començat a estudiar quines són aquelles mesures que des de la present edició podem començar a aplicar.

És per això que el Cros Popular de Sants s’ha integrat a la xarxa Barcelona + Sostenible. Enguany el nostre objectiu és eliminar els plàstics d’un sol ús. Per aquest motiu substituirem gots, ampolles i culleretes de plàstic per d’altres fets amb materials compostables. Una mesura que enguany ens permetrà eliminar 3428 ampolles de plàstic, 1714 llaunes de refresc, 1714 gots de plàstic i 1714 culleretes de plàstic. Podrem reduir les cintes perimetrals de plàstic gràcies a la col·laboració dels companys de la Mitja de Granollers que ens cedeixen 200 metres de cintes fetes de tela. També reduirem o eliminarem els embalatges de les samarretes. Per tal que tot això funcioni necessitem que ens feu un cop de mà i que, un cop ja els hageu fet servir, depositeu els gots i culleretes als contenidors marrons que trobareu al mateix carrer.

En un futur pròxim ens agradaria seguir treballant per aconseguir trobar alternatives eficients i econòmicament assumibles per poder substituir les samarretes tècniques per d’altres que estiguin fetes de materials més sostenibles i seguir millorant en molts d’altres aspectes. Queda molta feina per fer però ja tocava començar. 

Com volem que aquest també sigui un compromís compartit per totes les persones que formem el Cros, tant corredores com voluntàries, volem obrir una pluja d’idees col·lectiva. Com farieu el Cros més sostenible? Us proposem contestar a aquesta pregunta per xarxes socials fent servir l’etiqueta #CrosSostenible