• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

El Cros + Sostenible

Des de fa un temps a l’organització del Cros ens estem plantejant de quina manera podríem reduir els residus i minimitzar al màxim l’impacte ambiental que una prova com la nostra té. No és fàcil fer un canvi d’hàbits, però com estem totalment convençuts que és imprescindible hem començat a estudiar quines són aquelles mesures que des de la present edició podem començar a aplicar.

És per això que el Cros Popular de Sants s’ha integrat a la xarxa Barcelona + Sostenible. Enguany el nostre objectiu és eliminar els plàstics d’un sol ús. Per aquest motiu substituirem gots, ampolles i culleretes de plàstic per d’altres fets amb materials compostables. Una mesura que enguany ens permetrà eliminar 3428 ampolles de plàstic, 1714 llaunes de refresc, 1714 gots de plàstic i 1714 culleretes de plàstic. També estem estudiant de quina manera podem substituir o deduir les cintes perimetrals de plàstic per d’altres que siguin fetes de tela i reduir o eliminar els embalatges de les samarretes. Per tal que tot això funcioni necessitem que ens feu un cop de mà i que, un cop ja els hageu fet servir, depositeu els gots i culleretes als contenidors marrons que trobareu al mateix carrer.

En un futur pròxim ens agradaria seguir treballant per aconseguir trobar alternatives eficients i econòmicament assumibles per poder substituir les samarretes tècniques per d’altres que estiguin fetes de materials més sostenibles i seguir millorant en molts d’altres aspectes. Queda molta feina per fer però ja tocava començar. 

Com volem que aquest també sigui un compromís compartit per totes les persones que formem el Cros, tant corredores com voluntàries, volem obrir una pluja d’idees col·lectiva. Com farieu el Cros més sostenible? Us proposem contestar a aquesta pregunta per xarxes socials fent servir l’etiqueta #CrosSostenible

41 Cros Popular de Sants!

Han arrencat les inscripcions per al 41è Cros Popular de Sants! Enguany la cursa serà el matí del diumenge 20 d’octubre. Actualitzem algunes de les principals informacions de la cursa.

Categories:

Cros Popular de Sants, cursa de 10 quilòmetres. Sortida a les 10h.

Inscripcions: A la pàgina de Championchip. Del 22 de juliol al 17 d’octubre o fins arribar al límit d’inscripció.

La Centpeus, cursa d’una milla, per a corredors i corredores de fins a 14 anys. Sortida a les 9’40h.

Inscripcions: A la pàgina de Championchip

El Petit Cros, cursa de 600 metres per a corredors i corredores de 0 a 6 anys. Sortida a les 9’30h.

Inscripcions: Fent arribar les dades del corredor (nom, cognom i edat) a crospopulardesants@gmail.com. La inscripció està limitada a 150 corredors. Teniu temps fins al dijous previ a la cursa.

El Cros Especial, cursa de 800 metres per a corredors amb discapacitat intel·lectual.

El Cros Especial llarg, cursa de 1.500 metres per a corredors amb discapacitat intel·lectual. Es disputa al tram final del circuït del Cros per tal que la cursa sigui inclusiva.

Serveis

-El Cros incorporarà llebres de Pro-Am per tal que les corredores i els corredors amb els següents temps: 40, 45, 50, 55 i 60 minuts.

-Hi haurà servei de massatge post competició a càrrec de 2 voluntaris de l’escola del Dr. Sagrera.

FotoCros

El Club Camins Esportius de Sants convoca el desè concurs fotogràfic “FotoCros” Podeu consultar aquí les bases.

El Cros Solidari

Un any més el Cros organitzarà una recollida de material esportiu a la parada de la Rambla Brasil, durant el transcurs de la cursa, per al projecte de l’Associació Dones Burkina.

La Festa del Vídeo 2018!

Demà, dissabte 1 de desembre, celebrem la Festa del Vídeo, una trobada que serveix per cloure el 40è Cros Popular de Sants!

Ens trobarem a les 18’30h a la Sala d’Actes de Cotxeres. (Plaça Bonet i Muixí)

Repartirem les copes a aquells corredors i corredores que van aconseguir premi a alguna categoria, descobrirem el vídeo de la present edició, i sabrem qui ha sigut el guanyador del FotoCros, farem el tradicional sorteig als assistents que van córrer el Cros i acabarem amb un pica pica per poder petar la xerrada.