• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

Què es pot fer amb 2 euros?

Categories: Noticies

Amb 2 euros pots pagar un cafè amb llet, però segur que amb el canvi no en tindràs prou per demanar un croissant per esmorzar. Amb 2 euros segur que pots demanar una cervessa o refresc a un bar (depén del bar, és clar) però segur que no t’arriba per demanar unes olives per acompanyar.

I si fumes dificilment podràs pagar més de mig paquet de tabac. Potser et pot semblar que 2 euros no et serveixen de gaire, però tanmateix són suficients per comprar els tractaments mèdics que poden salvar la vida als nens i nenes amb desnutrició aguda severa. 

Tractament Mèdic Sistemàtic 

-Vacuna del xarampió             0.60

-Àcid fòlic                               0.003

-Vitamina A                             0.04

-Tractament antibiòtic              0.54

-Ferro                                     0.009

-Tractament antiparasitari         0.16

-Tractament antipaludic            0.648 

-TOTAL                                 2 euros 

La desnutrició aguda, encara avui, representa el primer motiu de mortalitat infantil, malgrat que les seves causes siguin conegudes i la seva solució és senzilla i econòmica, cada any, més de tres milions i mig d’infants moren degut a causes derivades de la fam. I només un de cada deu infants desnotrits té accés al tractament per recuperar-se. 

Per això el Cros Popular de Sants, amb la col·laboració de l’esplai Xiroia, hem organitzat el Cros contra la fam, una marató solidaria per recollir fons i ajudar a la ONG Acció contra la fam a comprar tractaments médics contra la desnutrició infantil. Podeu col·laborar amb aquesta causa de diverses maneres. 

-Gràcies a la pàgina El meu gra de sorra, podeu fer donacions amb la vostra tarja de crèdit des de casa vostra a la web: www.elmeugradesorra.org/agustingiralt1 

-També us demanem que difongueu la nostra activitat amb els vostres amics, familiars i contactes i a travès de les xarxes socials per tal que arribi a molta gent. 

Moltes gràcies a tots i totes!