• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

Tancades les inscripcions al Cros

Categories: Noticies

Hola a tothom, hem de comunicar-vos que hem arribat als 1500 corredors a la cursa de 10 quilòmetres i hem hagut de tancar les inscripcions al Cros Popular de Sants. Ja no queden places disponibles ni per internet ni a Cotxeres de Sants. Moltes gràcies a tots i totes per la confiança que un cop mes heu dipositat a la nostra cursa i ho sentim molt pels que no us heu pogut apuntar.

 

Per als corredors que participen a la cursa de 600 metres, de 0 a 6 anys, a la cursa de 3 quilòmetres, de 7 a 14 anys o per als corredors que corren la cursa adaptada encara queden places, però si us voleu apuntar us haureu d’apropar a Cotxeres de Sants.

 

 

Voliem recordar-vos que, un cop més, el Cros Popular de Sants serà una festa pensada per als corredors i corredores però també per als veïns i veïnes del barri. Així doncs si us apropeu a algun dels punts d’animació que hi haurà el diumenge 31 al matí podreu gaudir de l’espectacle.

 

Com ja és habitual ens acompanyaran els Geganters de Sants, però aquest any a més a més tindrem la participació de Diables i Tabalers de Sants. Gatorade també s’ha volgut sumar a la nostre festa i organitzarà diversos punts d’animació i avituallament al llarg de la cursa.

 

A la imatge us oferim un esquema del punt d’arribada i sortida, a la Rambla de Brasil, on podreu trobar tots aquests serveis.

 

I recordem un cop més que podeu recollir els vostres dorsals i les samarretes el dissabte dia 30 de 16’30 a 21 a l’Estació de Sants, on gràcies a la participació de la farmacia de l’estació tindreu un detall per a tots els que vingueu.