• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

Tot a punt per al l’inici del XXXI Cros Popular de Sants

Categories: Noticies

Les inscripcions de la cursa de 10 quilòmetres s’han tancat, ja que hem arribat als 1400 corredors, el nostre límit. La resta de corses també han tingut un gran nombre d’inscrits: més de 70 a la cursa de 3 quilòmetres, uns 50 a la cursa infantil de 600 metres i uns 50 a la cursa adaptada.

Els que esteu inscrits podreu anar a buscar el pitrall i la samarreta dissabte per la tarda, a partir de les 16h a l’Estació de Sants, on ens trobareu al passadís central. Si us apropeu el dissabte tindreu un petit detall de la Farmacia de l’Estació i dels Laboratoris Esteve i un val del Mc Donalds. Sinó el podreu recollir el diumenge a partir de les 8h al punt de sortida, a la rambla de Brasil amb carretera de Sants.

 Tot està apunt i si el temps ens ho permet tindrem una gran festa el diumenge al matí. Una festa on, entre d’altres atletes destacats contarem amb la presencia de la campiona estatal de 10.000, Meritxell Calduch.

 Recordem que la sortida de la cursa de 3 quilòmetres es farà 5 minuts abans de la cursa gran i que cap a les 11:10 es donarà sortida a la cursa adaptada. Esperem el vostre suport.