• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

XXX anys de Cros Popular de Sants

Categories: Noticies

Enguany el Cros popular de Sants arriba a la seva edició número trenta, i desde el Club Camins Esportius de Sants ho volem celebrar amb tots els veins i corredors que ens heu acompanyat. Per això tenim preparades tota una serie de novetats per a tots vosaltres que esperem que us agradin. 

Per començar hem creat aquesta plana web on us informarem de totes les noticies que generi la nostra cursa i on tindreu al vostre abast videos i fotos de les diverses edicions del Cros. 

També presentarem una nova cursa que ens fa molta il·lusió poder celebrar, la primera cursa adaptada a gent amb discapacitat psíquiques, que ha estat possible gràcies a l’iniciativa de l’ACELL. 

La cursa d’enguany tindrà lloc el dia 2 de novembre i, a banda de la nova categoria, mantindrà les tres ja tradicionals. La de 0 a 6 anys, que farà un petit recorregut per la Rambla Brasil, a partir de les 9’45. I les de 3 quilòmetres (de 7 a 14 anys) i 10 quilòmetres, que es correran de forma paral·lela començant a les 10h. 

Si us voleu inscriure ho podreu fer del 13 al 31 d’Octubre per internet a la plana web www.atletisme.cat o personalment a les Cotxeres de Sants. El preu serà de 7 euros per a la cursa gran i de 2 euros per a la cursa petita. Us recomanem que us afanyeu a fer l’inscripció, doncs serà limitada a 1300 corredors. 

El propi dia de la cursa els assistents podran gaudir de la participació de colles de cultura popular del barri i els corredors podran degustar una xocolatada final per tal de recuperar forces.

Recordatoris per a l’edició present:

-El dissabte 1 de novembre de 17 a 20h els corredors que s’hagin inscrit al Cros via web podran recollir el pitrall al punt de sortida.

-La recollida de xips només es podrà realitzar el diumenge abans de la cursa (recomanem que aneu amb temps).

-Enguany la samarreta de record del cros s’entregarà un cop finalitzada la cursa.