• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

XXXV Cros Popular de Sants

Categories: Noticies

El Cros Popular de Sants arribarà a la seva edició número 35 el proper 3 de novembre. Si voleu participar de la cursa les inscripcions ja estan obertes. Podeu apuntar-vos aquí fins al 31 d’octubre (o fins que s’arribi al màxim de places). Enguany el Cros s’ha adherit a la iniciativa Curses per la Independència i de forma simbòlica hem augmentat la inscripció màxima als 1714 participants.
Us adjuntem la informació sobre les diverses curses que formen el Cros.
El Petit Cros – Cursa de 600 metres per als corredors de 0 a 6 anys. La sortida es donarà a les 9’45h . Inscripció gratuïta.
La Centpeus – Cursa de 3.000 metres per als corredors de 7 a 14. La sortida es donarà a les 9’50h. La inscripció costa 3 euros.
Cros Especial – Cursa de 800 metres adaptada a corredors amb discapacitat psíquica. La sortida es donarà 11’15 a la Rambla Brasil amb Avinguda Madrid. Inscripció gratuïta. 
Cros Popular de Sants – Cursa de 10 km. La sortida es donarà a les 10h. La inscripció costa 11 euros per als corredors amb xip i 13 euros per als corredors sense xip. 
Inscripcions
Es poden fer a Cotxeres de Sants (Sants 79) o a través d’Internet, al següent enllaç.
En cap cas es faran inscripcions el mateix dia de la prova.
Prova controlada per xip
El xip es lliurarà el mateix dia de la prova a partir de les 8,30h prèvia presentació del justificant d’inscripció. A la prova es pot fer servir el xip groc per part d’aquells corredors que el tinguin.
El dorsal i la samarreta
El dorsal i la samarreta es podran recollir el dissabte anterior a la prova, a l’estació de Sants de 16h a 21h. I el mateix dia de la prova a partir de les 8’30h a la rambla de Brasil, prèvia presentació del justificant d’inscripció.
5è FotoCros
Podeu participar al concurs fotogràfic del Cros enviant les vostres imatges de la Cursa a crospopulardesants@gmail.com podreu consultar les bases del concurs a www.crospopulardesants.cat
Cros Solidari 
Enguany amb la vostra participació estareu ajudant al Banc d’Aliments de Càrites de la Parròquia dels Dolors. El dia de la cursa podeu col·laborar portant aliments al punt que trobareu a la Rambla de Brasil.
 
Díptic Cros Popular de Sants