• 00 DIES
  • 00 HORES
  • 00 MIN
  • 00 SEG

Notícies

El Cros Solidari

Categories: Noticies

El Cros és una cursa popular organitzada gràcies al veïnat i a moltes entitats de Sants que treballen voluntàriament sense cap objectiu lucratiu. Per aquest motiu els guanys que s’obtenen es dediquen a la prova i als serveis que s’ofereixen a corredors i corredores.

Des de fa uns anys a aquesta vesant popular hem volgut sumar-hi una tasca solidària, col·laborant econòmicament i donant a conèixer entitats i persones que treballen per gent que, probablement, no ha tingut les mateixes possibilitats que nosaltres.

A continuació us presentem les iniciatives que des del Cros Solidari i en col·laboració amb diverses entitats hem anat realitzant.

 

-Quilos de solidaritat! (2014) 

Enguany tornarem a col·laborar amb el grup de Cáritas de la Parròquia de la Mare de Déu dels Dolors. El dia de la cursa podeu participar a la col·lecta d’aliments al punt que hi haurà a la Rambla de Brasil.

També recollirem material esportiu per l’Associació Mujeres Burkina. Podeu portar samarretes, malles o calçat esportiu en bon estat a l’estand que tindrem a la Rambla de Brasil. 

 

-Taula per 260 (2013)

Els corredors del Cros Popular de Sants van aportar 300 kg d’aliments per al banc d’aliments del grup de Cáritas de la Parròquia de la Mare de Déu dels Dolors que treballa recollint aliments per a les famílies amb necessitats al barri de Sants. El Club Camins Esportius de Sants també va donar 1.000 euros a l’entitat.

 

 -Posa sostre a Barcelona (2012)

El corredors del Cros Popular de Sants van aportar 260 euros a la Fundació Arrels, que treballa fent projectes al servei de les persones que viuen al carrer. Podeu col·laborar encara entrant aquí

 

El Cros Contra la Fam (2011) 

Els Cros Solidari es va dedicar en la seva primera edició a Acció Contra la Fam, una ONG que treballa contra la desnutrició infantil. Els 399 euros recaptats van servir per pagar tractaments mèdics en els casos de desnutrició infantil.