Reglament

Reglament del 42è Cros Popular de Sants

Participació al Cros

La participació és oberta a tots els ciutadans i ciutadanes majors de 18 anys.

La cursa es disputarà el diumenge 9 de maig de 2021, en un circuit de 5 quilòmetres amb sortida a la carretera de Sants (entre els carrers de Sugranyes i Begur) i arribada a la Rambla de Brasil.

El Cros es disputarà en 2 sèries, la primera amb sortida a les 9h i la segona a les 9,30h.

A cadascuna de les sèries es faran sortides de 5 corredors cada 5 segons.

Cada corredor podrà escollir la seva sèrie de sortida. Quan aquesta estigui plena es farà directament a l’altra.

Els participants que optin a premis de la general hauran de sortir a la primera sèrie, a les 9h.

Els atletes que participin sense dorsal, amb dorsal falsificat o d’una altra persona no tindran dret a cap servei ni tan sols l’assegurança d’accidents i serà motiu de desqualificació. De la mateixa manera els corredors que corrin sense xip seran automàticament desqualificats.

És obligatori portar el dorsal ben visible al pit i el xip oficial (Championchip) ben lligat a la sabatilla.

És obligatori l’ús de la mascareta abans de la sortida i a l’arribada, no es permetrà a ningú accedir al calaix de sortida (ni prendre la sortida) sense ella. Un cop començada la cursa queda prohibit llençar la mascareta al terra, tant al principi com al llarg del recorregut.

L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major.

La sortida està dissenyada en funció de la marca acreditada a Champiochip. És a dir que els participants correran amb d’altres que tinguin temps similars i amb un màxim de 425 persones.

Per accedir al calaix de sortida es farà un control dels corredors i corredores mitjançant temperatura. No es permetrà la sortida a aquells que superin els 37’5°C.

No es permet córrer amb criatures amb cotxets, ni amb gossos.

El temps per fer la cursa està limitat amb 30 minuts per a la primera sèrie i 37 minuts per a la segona sèrie.

Les imatges que es prenguin dels participants es podran utilitzar per fer difusió de la mateixa prova o de les següents edicions.

L’organització no es fa responsable dels danys que es puguin fer els corredors ó que aquests puguin ocasionar a tercers.

El fet de inscriure’s a la prova és motiu d’acceptació del present reglament.


Procés d’inscripció

Les inscripcions es podran fer per Internet a la pàgina web www.championchip.cat (previ pagament amb targeta de crèdit). Indicant les dades del corredor (nom, cognom, edat i codi del xip). La cursa està limitada a 850 participants.

El preu de la inscripció és de 13€. En cas de no tenir xip groc seran 15€.

Les inscripcions és podran fer a partir del 28 de març i finalitzaran el 6 de maig (sempre i quan no s’hagi superat abans el límit de participants). No es faran inscripcions sota cap concepte el dia de la cursa.

En el procés d’inscripció, els participants hauran d’acceptar la declaració d’auto-responsabilitat conforme en aquest moment estan lliures del COVID 19, i que en el cas de que abans del dia de la cursa tingués símptomes o confirmació d’infecció renuncia a presentar-se a la sortida de la prova.

Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l’import de la mateixa si la no participació de l’atleta es per causes alienes a l’organització.

En el cas de suspensió de la prova per causes sanitàries no es retornaran els diners, es guardarà la inscripció, ja sigui per una possible nova data o bé per la següent edició del Cros.

La recollida de dorsals es realitzarà el divendres i dissabte previs a la cursa a l’espai i en l’horari que l’organització notificarà a la pàgina web del Cros. El dia del la prova no s´entregaran dorsals sota cap concepte.

Per accedir a la zona d’entrega dels dorsals serà necessari l’ús de gel hidroalcohòlic i el control tèrmic dels participants.

Per recollir el dorsal serà obligatori presentar el DNI per comprovar la identitat del corredor. En cas de no ser el titular de l’inscripció haurà de portar una autorització i fotocòpia del DNI de l’inscrit per a recollir el seu dorsal a fi de que l’organització s’asseguri que el titular rep el seu dorsal i quedi exclosa de qualsevol responsabilitat.

L’organització disposarà al servei del corredor un xip blanc de lloguer en cas que aquest no tingui un xip groc de propietat. Els corredors que necessitin el xip Blanc el recolliran el diumenge a partir de les 8.30 a la zona d’arribada

Serà obligatori retornar el xip de lloguer a l’arribada al personal destinat a aquesta fi.


Classificació

La classificació es farà mitjançant xip de Championchip.

Tots els corredors que finalitzin la cursa rebran un record.

Els inscrits a la cursa disposaran de servei de Guardabosses el matí del Cros. Per minimitzar els contactes us demanem que només en feu ús si no teniu alternatives.

Es lliuraran premis als 3 primers homes i a les 3 primeres dones de la general segons temps real.

L’entrega de premis es farà a les 9,45 hores. 


Consultes i reclamacions

Per qualsevol consulta relativa a la cursa cal que contacteu amb l’organització a crospopulardesants@gmail.com

Les reclamacions es faran per escrit al Club Camins Esportius de Sants, el qual decidirà en un termini de 7 dies; la decisió que adopti serà inapel·lable.