• 00 DIES
 • 00 HORES
 • 00 MIN
 • 00 SEG

Reglament

 1. La participació és oberta a tothom, sense distinció d’edat, sexe o nacionalitat.
 2. La sortida es donarà el diumenge 20 d’octubre de 2019 a les 10 hores.
 3. Els atletes que participin sense dorsal, amb dorsal falsificat o d’una altra persona no tindran dret a cap servei ni tan sols l’assegurança d’accidents i serà motiu de desqualificació.
 4. Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l’import de la mateixa si la no participació de l’atleta es per causes alienes a l’organització.
 5. La sortida i l’arribada estaran situades a la Rambla del Brasil cantonada carretera de Sants.
 6. El preu de la inscripció és de 13€ per la cursa de 10 quilòmetres (15€ en cas que no es tingui xip groc) i de 3€ per la de la milla.
 7. La Centpeus, la cursa de la milla està reservada per nens i nenes de 7 a 14 anys i la sortida és farà a les 9’40h, abans de la sortida del Cros. La inscripció està limitada als 125 corredors. El control d’aquesta cursa es farà mitjançant xip. En cas de no disposar d’un xip propi l’organització facilitarà un xip blanc retornable en acabar la cusa. No portar xip implicarà la desqualificació.
 8. Les inscripcions a El Petit Cros, la cursa de 600 metres, es podran realitzar fins el dijous previ a la cursa. Es podran realitzar per correu, fent arribar les dades del corredor (nom, cognom i edat) a crospopulardesants@gmail.com. La inscripció està limitada a 150 corredors.  La sortida de El Petit Cros es donarà a les 9’30h.
 9. Per recollir el pitrall serà obligatori presentar el DNI per comprovar la identitat del corredor. En cas de no ser el titular de l’inscripció haurà de portar una autorització i fotocòpia del DNI de l’inscrit per a recollir el seu pitrall a fi de que l’organització s’asseguri que el titular rep el seu pitrall i quedi exclosa de qualsevol responsabilitat.
 10. La cursa adaptada està reservada a corredors amb disminucions psíquiques.
 11. Les inscripcions es podran fer per Internet a la pàgina web www.championchip.cat (previ pagament amb targeta de crèdit). Indicant les dades del corredor (nom, cognom, edat, codi del xip i talla de la samarreta). La cursa està limitada a 1.714 participants.
 12. Les inscripcions és podran fer a partir del 22 de juliol i finalitzaran el 18 d’octubre (sempre i quan no s’hagi superat abans el límit de participants). No es faran inscripcions sota cap concepte el dia de la cursa.
 13. La classificació es farà mitjançant XIP CHAMPIONCHIP, el qual es recollirà 1 hora abans de la sortida, excepte aquells que disposin de XIP GROC que ho han de fer constar a la inscripció, especificant el codi del xip.
 14. És obligatori portar el pitrall ben visible al pit. I el xip oficial (CHAMPIOCHIP) ben lligat a la sabatilla.
 15. Els corredors que corrin sense xip seran automàticament desqualificats.
 16. El temps per fer la cursa està limitat a 1 hora i 15 minuts.
 17. L’organització disposarà al servei del corredor un xip blanc de lloguer en cas que aquest no tingui un xip groc de propietat. Serà obligatori retornar el xip de lloguer a l’arribada al personal destinat a aquesta fi.
 18. L’entrega de premis és farà a les 11,15 hores. Es lliuraran els premis als 10 primers homes i a les 5 primeres dones de la general per ordre d’arribada.
 19. L’entrega de la resta de premis és farà en un acte que, prèviament, es comunicarà per correu.
 20. Les categories d’edat seran les següents en homes i dones: de 0 a 16 anys, de 17 a 19 anys, de 20 a 39 anys , de 40 a 49 anys, de 50 a 59 anys  i de 60 a anys.
 21. La classificació per categoria es farà segons el temps real indicat pel xip.
 22. Hi haurà premi per als 3 primers/es de cada categoria. Per establir una categoria han de finalitzar un mínim de 5 corredors/es. Amb un mínim de 10 corredors s’entregarà trofeu al segon classificat i amb un mínim de 15 també hi haurà trofeu per al tercer classificat.
 23. Per qualsevol consulta relativa a la cursa cal que contacteu amb l’organització a crospopulardesants@gmail.com
 24. Les reclamacions es faran per escrit al Club Camins Esportius de Sants, el qual decidirà en un termini de 7 dies; la decisió que adopti serà inapel·lable.
 25. Les imatges que es prenguin dels participants es podran utilitzar per fer difusió de la mateixa prova o de les següents edicions.
 26. L’organització no es fa responsable dels danys que es puguin fer els corredors ó que aquests puguin ocasionar a tercers.
 27. Tots els inscrits rebran una samarreta i tots els que acabin la cursa rebran un record.
 28. Es podrà recollir la samarreta i el pitrall (també el del Petit Cros) divendres 18 d’octubre de 16 a 21h a L’Estació de Sants i dissabte 19 de 10 a 21h a la Lleialtat Santsenca (carrer Olzinelles 31).
 29. Els inscrits a la cursa disposaran de servei de Guardabosses el matí del Cros.
 30. L’organització no garanteix la talla de samarreta demanada pels corredors.
 31. El fet de inscriure’s a la prova és motiu d’acceptació del present reglament.